EAT - DRINK - BOWL

ЗАБАВИ И ИВЕНТИ


РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ЗАБАВИ И ИВЕНТИ

    КОРПОРАТИВНИ ИВЕНТИ                                                                                                                                                      

БО БОУЛИНГ е совршена дестинација за Вашите КОРПОРАТИВНИ ИВЕНТИ.Резервирајте дел или целиот локал (капацитет од 20-400 лица) за ивент на Вашата фирма или Вашиот клиент и нашиот персонал ќе се погржи сите да бидете задоволни пред и по резервацијата.Може да се рекламирате низ целиот простор,на сите екрани,ќе ви понудиме пијалоци,специјални промоции,келнер/к/и или ако имате било какви други барања.Јавете се и ќе ги договориме сите потребни работи.

РОДЕНДЕНИ / ГОДИШНИНИ / СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ

Која и да е причината за славење ние сме овде да Ви помогнеме!Доведете ги Вашите гости во Бо Боулинг и може по желба да ставиме декорации,да им понудиме пијалок за пречек.Контактирајте не претходно и може да ги дискутираме Вашите барања.

РОДЕНДЕНИ ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ

                                                                                                                                                                                                                                                               

Сакате оригинална идеја за прослава на роденден на Вашите деца,која е забавна и лесно остварлива за децата,тогаш дојдете со славеникот или славеничката и нивните другари во БО БОУЛИНГ.Тие ќе уживаат играјќи боулинг,во прекрасната храна и пијалоци или играјќи на најновите музички хитови.А вие може да се опуштите знаејќи дека се задоволни и среќни.Подарок е вклучен за секој славени(к)чка.Најдобро време за прослава е од 12.00-18.00 или 18.00-20.00. 

РЕЗЕРВАЦИЈА

формулар ЗА пополнување

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER