EAT - DRINK - BOWL

Настани наскоро
31/12/2013

Подиум за одлична новогодишна забава! 
Карти во продажба: Bo Bowling - City Mall.
Резервации на: 078500035

 

РЕЗЕРВАЦИЈА

формулар ЗА пополнување

YOU TUBE канал

ГЛЕДАЈТЕ НЕ НА YOUTUBE

ГЛЕДАЈТЕ НЕ НА  YOUTUBE

ПРИДРУЖИ СЕ

Facebook

Нашата Facebook страна

Нашата официјална фан страна на фејсбук ќе ве информира за сите новости, настани и сите други информации за Бо Боулинг
facebook.com/BOBowlingSkopje

Коктел мени

НАЈДОБРИТЕ КОКТЕЛИ ВО МК

НАЈДОБРИТЕ КОКТЕЛИ ВО МК

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER