EAT - DRINK - BOWL

ЗА БО БОУЛИНГ


BO BOWLING

 

Со гордост можеме да кажеме дека внесовме револуција на боулингот на Балканот

Секој од нашите локали го нуди најсовременото од понудата на квалитет на самите ленти во ексклузивен амбиент каде секој детаљ е толку внимателно креиран

Бидете сигурни дека ќе уживате опкружени со најсовремениот начин на забава придружени од одлична услуга околу вас

РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА иВЕНТИ,ЗАБАВИ ЗА ГРУПИ И ПРИВАТНИ КОМПАНИИ

Ако барате нешто ново за Вашето блиско друштво или корпоративни евенти БО БОУЛИНГ Ви нуди боулинг,коктели и ручек или вечера за приватни евенти,за прослава на роденден или било каква пригода,девојачка или момачка вечер,матурска или годишнина.                                                                       Овие резервации можат претходно да се договорат 

Храната и пијалоците се достапни и за групи и може претходно да се договорат по Ваша желба

РЕЗЕРВАЦИЈА

формулар ЗА пополнување

31 Dec

Вести и ивенти

Настани наскоро

Подиум за одлична новогодишна забава! 
Карти во продажба: Bo Bowling - City Mall.
Резервации на: 078500035

 

Facebook

Нашата Facebook страна

Нашата официјална фан страна на фејсбук ќе ве информира за сите новости, настани и сите други информации за Бо Боулинг
facebook.com/BOBowlingSkopje

Коктел мени

НАЈДОБРИТЕ КОКТЕЛИ ВО МК

НАЈДОБРИТЕ КОКТЕЛИ ВО МК

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER