EAT - DRINK - BOWL

РОДЕНДЕНИ


За деца,тинејџери и возрасни

РОДЕНДЕНИ ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ                                                                                                                                                                                                                                                                

Сакате оригинална идеја за прослава на роденден на Вашите деца,која е забавна и лесно остварлива за децата,тогаш дојдете со славеникот или славеничката и нивните другари во БО БОУЛИНГ.Тие ќе уживаат играјќи боулинг,во прекрасната храна и пијалоци или играјќи на најновите музички хитови.А вие може да се опуштите знаејќи дека се задоволни и среќни.Подарок е вклучен за секој славени(к)чка.Најдобро време за прослава е од 12.00-18.00 или 18.00-20.00. 

РЕЗЕРВАЦИЈА

формулар ЗА пополнување

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER